Pocetna » Ljubav i Sex


Joga tehnike za vatreni orgazam




  Ocenite članak: 0
pregleda: 865
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-10-31


Joga može da pojača uzbuđenje, pomogne vam da se opustite i lakše dostignete vrtoglavi vrhunac…

Čini vam se da joga nije za vas? Dobro, a orgazmi od kojih vam se uvrću stopala? Mmmm… Tako smo i mislili… Određene veštine koje vam nudi joga garantuju orgazme za pamćenje. Zašto ne biste iskoristili tehnike kojima se lakše dolazi do uzbuđenja.

Trik uzdaha od četiri sekunde

Na svakom kursu joge prvo što će vam instruktor(ka) reći je „usredsredite se na disanje“. Udah i izdah su u osnovi svakog bića, a ipak mnogi od nas dišu neujednačeno. „Što je vaše disanje smirenije, to će vaše telo moći bolje da se opusti“, kaže poznati američki instruktor joge Garvi Rič, koautor izdanja Better Sex Through Yoga (Bolji seks kroz jogu). Ostavićemo zen momente po strani, jer će nam upotreba ove tehnike stvarno olakšati dostizanje orgazma. Jedan od razloga zbog čega žene ne doživljavaju vrhunac u toku seksa je i taj što se one stegnu i i zadržavaju dah. Disanje u maniru joge ne samo da sprečava tenziju na putu ka orgazmu, nego i sprovodi veće količine kiseonika „tamo dole“, što vam sve olakšava da pređete finiš liniju.

Sve što treba da učinite je da ravnomerno udišete i izdišete – probajte dve sekunde udah, dve sekunde izdah – dok osećate da se približavate vrhuncu. Ovo je ključna stvar, jer plitko disanje dovodi do povećanja anksioznosti, što dalje uzrokuje neujednačeno disanje, stvarajući za orgazam ubistveni začarani krug, koji ga čini gotovo nemogućim.

U fokusiranju je tajna

Ništa neće oterati vaš orgazam tako brzo kao mozganje da li ste isključili presu za kosu ili pripremili sve detalje prezentacije. Kako biste se vratili u željeni trenutak, pokušajte da se usredsredite. Instruktori joge često savetuju polaznicima da se fokusiraju na tačku na zidu ili na podu, kako bi im to pomoglo da uspostave ravnotežu. Ideja je u tome da se, ako se ubacite u tu malu tačkicu, vaš mozak oslobodi tipičnih misli koje vas ometaju.

Istu stvar možete da primenite i u krevetu. Nebitno je na šta ćete se usredsrediti – da li na tačkicu na plafonu ili na mladež svog dečka – samo ostanite fokusirane dok tenzija raste. To ne znači da treba da držite oči otvorene sve vreme (to bi vam verovatno bilo nelagodno), ali ova tehnika će vam svakako, bar na početku, olakšati put do cilja.

Vaše omiljene poze na joga način

Joga položaji ne samo da izgledaju privlačno, nego i opuštaju mišiće u oblasti prepona, pripremajući vaše telo za seks. Možete da odaberete jednu od poza i uživate u rezultatima.
Ako ste u misionarskoj pozi, prebacite noge preko njegovih ramena, tako da se vaši listovi nađu na njegovim leđima – varijanta poze „srećna beba“.
Ili, kada ste na njemu, uzjašite ga klečeći na kolenima i uhvatite svoje članke, imitirajući pozu kamila.
U kučećoj pozi, pak, spustite se skroz nisko (dodirujte pod tako da svojim telom formirate obrnuto V). Potom se opustite i, juhuuu, prepustite se.

Info za njega…

Joga tehnike mogu da pomognu muškarcima koji imaju problema sa prevremenom ejakulacijom da produže trajanje odnosa!