Pocetna » Film


John Constantine se ne predaje!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1911
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-11-27


Iako je serija "Constantine" ukinuta nakon samo jedne sezone, glavni lik se nastavlja pojavljivati na malim ekranima


John Constantine je izgubio svoju seriju na NBC-ju početkom ove godine, nakon samo jedne sezone. No ovaj okultist uspio je izbjeći potpuni progon sa malih ekrana. Matt Ryan je ranije ovoga mjeseca reprizirao svoj lik u epizodi serije Arrow, gdje smo mogli vidjeti kako su se on i Oliver Queen u prošlosti upoznali, a u sadašnjosti ga Queen zove da mu pomogne povratiti dušu Sare Lance.

Sada se čini kako Arrow nije jedina serija u kojoj bi Constantine mogao gostovati kao dežurni okultist. Web stranica Bleeding Cool donijela je vijest kako bi se Constantine navodno trebao naći u drugoj sezoni još jedne DC-jeve serije - Legends of Tomorrow. Navodno planiraju u svakoj sezoni malo promijeniti glumačku postavu tako da bi se Ryan mogao naći kao stalni član postave druge sezone.



Za sada su to sve nepotvrđene glasine no ukoliko se pokaže da je istina to bi značilo da ekipa s kojom bi Constantine radio ne bi uključivala sve likove koji nas čekaju u prvoj sezoni: Rip Huntera, Atoma, White Canary, Captain Colda, Heat Wavea, Firestorma, Hawkigirl i Hawkmana. Za sada možemo samo nagađati jer se još čeka službena potvrda cijele priče.

Constantinova sudbina u DC-jevim serijama za sada ostaje nepoznata. Tvorci Arrowa rekli su da je njegovo pojavljivanje bio samo jedan izolirani slučaj koji nemaju namjeru ponavljati no upravo ta epizoda bila je nevjerojatno gledana tako da ipak možda postoji šansa da ga opet vidimo. Trenutno traje i online peticija da se Constantine vrati na nekoj drugoj mreži no šanse za to su dosta male.

Prva sezona serije Legends of Tomorrow čeka nas krajem januara tako da ćemo na vijesti o drugoj sezoni morati pričekati još neko vrijeme.


IZVOR



0   Spam
AfterParty16   (2015-12-14 1:58 AM) [Sadrzaj]
Stvarno mi je zao sto su ukinuli Constantina :(( Jedna od najboljih serija sto sam gledao :P Mislim neznam zasto su ga uopste ukidali koji djavo , i ova serija i Secret Circle su mi odlicne a obe ukinute posle samo 1 sezone ..... Da ne pisem dalje
"NEK VRATE CONSTANTINA" :((((((((((((((