Pocetna » Film


John Malkovich u seriji "Crossbones"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 750
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-03

Slike iz John Malkovich u seriji "Crossbones" Slike iz John Malkovich u seriji "Crossbones"


Prošlog vikenda svoju premijeru na televizijskoj mreži NBC dočekla je američka dramska serija Crossbones. Među obožavateljima serije Luther i glumca Johna Malkovicha Crossbones je bio žarko očekivan projekt i velika se prašina dizala prije emitiranja.



Naime, Crossbones je djelo scenarista Neil Crossa koji je napravio hit seriju "Luther" i napisao pojedine epizode obožavanog Doktor Whoa. Iako su njegovi dosadašnji uradci bili iznimno popularni među publikom i kritikom, premijera "Crossbonesa" nije naišla na isključive hvalospjeve.

Publika je ocjenila seriju vrlo dobrim ocjenama, dok kritičari nisu bili oduševljeni „neinspirativnim“ gusarskim konceptom. John Malkovich je tradicionalno pobrao hvale, a sama serija je okarakterizirana kao zabavna, ali ne nužno i kvalitetna.



Osim Johna Malkovicha u seriji o Crnobradom nastupaju Yasmine Al Masri kao Selima, Richard Coyle kao Tom Lowe, Claire Foy u ulozi Kate, David Hoflin tumači Charlesa Ridera, Tracy Ifeachor Nenne, a Chrisu Perfettiju pripala je uloga Fletcha.


IZVOR