Pocetna » Zanimljivosti


John Wick 4 dolazi u bioskope 2021. godine




  Ocenite članak: 0
pregleda: 848
Dodao/la: Casper
datum: 2019-05-27


Keanu Reeves će se vratiti kao legendarni ubica John Wick za najmanje još jednu rundu ultra-nasilne, pulsirajuće akcije. Lionsgate i Summit Entertainment potvrdili su da je John Wick 4 zaista u izradi. Štaviše, već su precizirali datum izlaska nastavka, i doći će malo ranije nego što neki misle, jer je studio postavio cilj za maj 2021.

Vest je potvrđena u studiju putem tekstualne poruke koja je poslata onima koji su se prijavili za ažuriranje u vezi sa John Wick-om 3: Parabellum. Tekstualna poruka nije samo potvrdila da se dešava četvrti nastavak, već je objavila datum objavlјivanja 21. maja 2021. godine. To znači da se Lionsgate drži svoje strategije da tretira ovo kao više od letnje blockbuster akcije. Prethodna dva nastavka su objavlјena u oktobru 2014. i februaru 2017. godine. U ovom trenutku, nije bilo dostupno više detalјa o tome, ali izgleda da je kreativni tim već uspostavlјen i da znaju kuda će ta priča ići, jer već imaju datum objavljivanja.

Keanu Reeves je izjavio da je više nego spreman da se vrati u ulogu. Režiser Chad Stahelski je takođe ranije izrazio želјu da nastavi sa franšizom. Bilo bi razumno da studio uradi sve što može da ga zadrži na brodu. Stahelski je režirao prvi film sa David Leitch-om, koji je od tada prešao na filmove poput Atomic Blonde i Deadpool 2 . Stahelski je sam vodio ostala dva dela u seriji. Rezultati govore sami za sebe, jer su filmovi bili i kritički hvalјeni i komercijalno uspešni.

John Wick: Chapter 3 je zaradilo seriju najbolјeg debija sa 57 miliona dolara na blagajnama bioskopa tokom vikenda, zbacivši Avengers: Endgame sa prvog mesta. Najnovije poglavlјe se takođe pokazalo izuzetno dobro, kritički gledano, budući da se trenutno može pohvaliti kritikom od 88 odsto, uz ocenu 92 posto publike. To su zadovolјstva gužve u pravom smislu. Uparite to sa činjenicom da Lionsgate nema mnogo isplativih franšiza i ima savršenog smisla da će pokušati da zadrže da se impuls i dalje dešava.

Bez kvarenja za one koji možda nisu imali priliku da vide najnoviji naslov, ostavio je vrata širom otvorena za četvrti film. Za sada, nema reči o tome ko bi još mogao da se vrati uz Keanu Reeves-a, ali Ian McShane (Winston), Lance Reddick (Charon) i Laurence Fishburne (Bowery King) izgledaju kao potencijalni kandidati. Novajlije kao što su Halle Berry (Sofia) i Asia Kate Dillon (the Adjudicator) takođe izgledaju kao sigurne opklade da se vrate u četvrtom poglavlјu. Sigurno ćemo vas obaveštavati o tome kako buduće detalјe o projektu bude otkrivao Lionsgate .


IZVOR