Pocetna » Ljubav i Sex


Jonah Falcon vlasnik najvećeg penisa na svijetu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1588
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-08-31


Jonah Falcon službeno je čovjek s najvećim penisom na svijetu, a neobična situacija u kojoj se našao to je i dokazala.
Naime, 41-godišnjeg Jonaha su u zračnoj luci u Los Angelesu zaustavili carinici zbog sumnje kako ima skriveno oružje između nogu. Međutim, ispostavilo se kako je u pitanju njegov penis – dugačak 23 centimetara!
 
 
‘Bilo mi je neugodno kada me jedan od članova osiguranja pitao jesam li siguran da su mi džepovi prazni. Odgovorio sam potvrdno, a on me i dalje čudno gledao. Zatim je odlučio da me ‘pretrese', i pošto je opipao moj penis, posuo ga je nekakvim prahom, koji detektira eksplozivne naprave. Sve je bilo jako smiješno', otkrio je Falcon.
 
 
U šali je nadodao kako će ubuduće kad bude putovao avionom nositi isključivo biciklističke hlače, kako bi se jasno vidjelo o čemu je riječ.



0   Spam
zajackod   (2013-09-19 0:26 AM) [Sadrzaj]
Nije sve u velicini ,ima nesto i u ????? Sta je devojke ,ovo bi bilo ipak malo previse zar ne ? Meni licno je zao tog tipa ,jer u pocetku su "ribe" bukvalno bezale od njega kada bi videle "PITONA" , a sada verovatno nemoze da nadje devojku ,jer ni jedna nece da bude pocepana /bukvalno/ i da joj sve medju nogama visi i ufffff ,jadna ona koja se uda za njega ... toliko ... !!!  B)

0   Spam
Pegaz   (2012-09-30 1:50 PM) [Sadrzaj]
Ma carinik derpe!!!

0   Spam
Licimur   (2012-09-11 3:55 AM) [Sadrzaj]
mamicu mu censored <_< xd
Odgovor: pripazi na recnik !
cika_nessko

0   Spam
Xardas   (2012-09-07 4:10 PM) [Sadrzaj]
xd