Pocetna » Film


Još jedna najava za "Exodus: Gods and Kings"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1091
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-30


Stigao je još jedan video u kojem možete vidjeti rivalstvo između Christiana Balea i Joela Edgertona


Od prošlog trailera nije prošlo niti mjesec dana, ali iz 20th Century Fox-a ne žele da zaboravite da drama Egzodus: Bogovi i Kraljevi uskoro dolazi u kina.

Nova najava se uglavnom sastoji od sukoba između Mojsija (Christian Bale) i Ramzesa (Joel Edgerton) i to kao da nam je u minutu i pol htio biti pokazan njihov dobar odnos, početak neslaganja i sukob oko ropstva.

Osim zbog biblijske tematike, film je pod povećalom i zbog odluke redatelja Ridleya Scotta da u uloge Egipćana stavi isključivo bijelce (Bale, Edgerton, Sigourney Weaver kao egipatska kraljiva) iako on tvrdi da je izbor pao na njih zbog iznimnog glumačkog talenta.

"Za ulogu Mojsija sam htio nekoga tko će dočarati njegovu veličinu. Odmah mi je pao na pamet Christian Bale, neovisno o rasi. Joel Edgerton me osvojio već kod prvog čitanja. I to je sve", objasnio je Scott prije dva mjeseca za The Wrap svoju odluku o glumačkoj ekipi.

U ostalim ulogama vidjet ćemo Johna Turturra, Aarona Paula, Bena Kingsleya i Bena Mendelsohna, a za scenarij su zaslužni Jeffrey Caine, Bill Collage, Adam Cooper i Steven Zaillian.

Film Egzodus: Bogovi i Kraljevi u hrvatska kina stiže 18.12. ove godine, tjedan dana nakon američke premijere.


IZVOR