Pocetna » Film


Joseph Gordon-Levitt: Affleck kao Batman će bit sjajan!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1143
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-27

Slike iz Joseph Gordon-Levitt: Affleck kao Batman će bit sjajan!


Otkako je službeno potvrđeno da će upravo Ben Affleck biti novi Batman u nadolazećem filmu neslužbenog naziva "Batman vs Superman", negodovanje i lavina ogorčenih kritike na račun odabira glumca od strane fanova, jednostavno ne prestaju.



No, pronašla se ipak jedna hollywoodska zvijezda koja baš ne misli tako, odnosno smatra da će Ben Affleck biti sjajan u spomenutoj ulozi. Naime, zvijezda "The Dark Knight Rises", Joseph Gordon-Levitt kaže kako ne misli da je Ben krvi odabir za Batmana.

- On će bit sjajan - kratko je komentirao Levitt za Afflecka koji je dobio čast uskočiti u Batmanovo odijelo u svojevrsnom nastavku filma "Man of steel", u kojem će Supermana, kako je već poznato, utjeloviti ponovno Henry Cavill.

Spomenimo i kako je između ostalog, Gordon-Levitt bio svojevremeno spominjan u užem izboru za istu ulogu Batmana u projektu redatelja Zacka Snydera. Isto tako, uz "Batman vs Superman" trebao je biti vezan i redatelj Christopher Nolan kao i njegova supruga Emma Thomas u ulozi producenata, no na nedavnoj konferenciji za novinare, gdje je predstavljen cijeli tim koji će naporno raditi i surađivati na filmu, ovaj dvojac nije bio uvršten.


IZVOR