Pocetna » Zanimljivosti


Joseph Gordon-Levitt o "Sandmanu"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 712
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-24


Kultni strip "Sandman" s početka '90.-ih godina, autora Neila Gaimana, definitivno će dobiti svoju holivudsku ekranizaciju


Ljubiteljima serije stripova pod naslovm Sandman stižu dobre vijesti. Već se duže vrijeme priča o ekranizaciji ovih kultnih grafičkih romana, no do sada nikakvi konkretni dogovori ili ozbiljni pokušaji oko toga projekta nisu bili objavljeni.

S obzirom na dosadašnju nemogućnost realizacije projekta, s popriličnim je iznenađenjem dočekan razgovor Josepha Gordona-Levitta s novinarima portala Movie fone u kojem je otkrio pokoji detalj projekta kojem je on u središtu.

Poručio je kako u ovom trenutku traje proces razrade scenarija, a iako još ni scenarij nije blizu završetka, ekipa je uvelike zaokupljena s poslom oko adaptiranja stripa.
Filmsku verziju Sandmana će Joseph Gordon-Levitt režirati i producirati, a na scenariju radi s poznatim scenaristom Davidom S. Goyerom (Čovjek od čelika, Batman: Početak) i ostalom ekipom koja je radila na filmovima o Batmanu pod vodstvom redatelja Cristophera Nolana, a u projekt je uključen i pisac Neil Gaiman koji je stvorio strip.

Gordon-Levitt je još napomenuo kako unatoč poprilično jasnoj viziji kako bi "Sandman" trebao izgledati, sama adaptacija teče komplicirano, prvenstveno zbog velikog broja priča od kojih je strip satkan (ima čak 75 brojeva), kao i zbog naravi samoga stripa.
Dakle, "Sandaman" se nalazi tek u ranom stadiju razrade, ali sada je sigurno da projekt ide prema naprijed.


IZVOR