Pocetna » Sport


JSL: Partizan - Radnički 1923 3:0 (KRAJ)




  Ocenite članak: 0
pregleda: 861
Dodao/la: KING_
datum: 2011-12-03


U okviru 14. kola Jelen Superlige Srbije sastaju se četvorostruki uzastopni prvak Srbije Partizan i Radnički 1923 iz Kragujevca.

Derbi ovoga kola u Humskoj doneće prekid jedne od serija. Crno-beli su zaređali ukupno 14 pobeda, dok Kragujevčani ne znaju za poraz već 25 utakmica.

Na terenu će domaći fanovi po prvi put ove sezone u Superligi imati priliku da gledaju Andersona, koji će zameniti Nemanju Rnića. Sa druge strane nade "crveni đavoli" polažu u prvog strelca lige Darka Spalevića, kao i mladog Filipa Kostića, za kojeg se spekuliše da će na zimu pravac Topčiderskog brda, samo je pitanje da li će to biti Partizan ili Crvena zvezda.

PARTIZAN - RADNIČKI 1923 3:0 (1:0)

Strelci: Vukić 26, Anderson 48, Ivanov 61.
Stadion: Partizana
Gledalaca: 7.953
Sudija: Miodrag Gogić (Novi Sad)
Žuti kartoni:

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Anderson, Ivanov, Volkov, Kamara, S. Ilić (od 63. Babović), Vukić, Tomić (od 76. Babić), Šćepović, L. Marković (od 63. Dijara). Trener: Aleksandar Stanojević
RADNIČKI 1923: Čančarević, Nenadić, Tintor, Milošević, Pavlović, Milošković, I. Petrović (od 57. Obrovac), S. Petrović, Nedović (od 76. Krmar), Kostić (od 83. Živadinović), Spalević. Trener: Slavenko Kuzeljević

1. minut - Marko Ščepović u izglednoj poziciji, međutim, sudija prekida akciju Partizana zbog ofsajda.

2. minut - Lepa kombinacija Šćepovića sa Lazarom Markovićem, lopta je na kraju došla do Kamare, koji je uputio neprecizan udarac sa 25 metara.

4. minut - Iskusni Željko MIlošević zaustavllja u kaznenom Radničkog Šćepovića.

5. minut - Udarac Zvonimira Vukića odlazi pored gola

6. minut - Prelep udarac Nemanje Tomića sa 30 metara iz slobodnog udarca, lopta ipak pogađa spoljni deo mreže gola Čančarevića.

9. minut - Marko Šćepović nije želeo da ispadne sebičan, pa je pokušao da doda loptu saigraču u situaciji gde je bilo bolje da je šutirao. Ipak, u Humskoj je za potez nagrađen aplauzima. Crno-beli gosspodare terenom, dok igrači Radničkog imaju problem da zadrže loptu u posedu.

13. minut - Prvi korner na meču za goste. Interveniše Marković, a zatim i Ivan Ivanov. Lopta je daeko od gola Vladimira Stojkovića.

15. minut - Dobar pokušaj Kragujevčana, ali bez gola za Radnički.

16. minut - Pao je Vukić u kaznenom Radničkog, ali nije bilo govora o jedanaestercu.

- Dok sa južne tribine stiže podrška na račun igrača crno-belih, istočnom tribinom odjekuju povici protiv uprave kluba.

19. minut - Korner za Partizan izveo je Vukić, posle lošeg duplog pasa sa Lazarom Markovićem intervenisala je defanzivna linija Radničkog.

24. minut - Splasnuo je tempo meča u HUmskoj. Crno-beli ne uspevaju da dođu do prilike za udarac iz kaznenog prostora gostiju, dok Kragujevčani uglavnom lao troše lopte.

26. minut - GOOOOOL! 1:0, Zvonimir Vukić! Iskusni vezista igra kao u najboljim danima. Zvone je primio loptu na 18 metara od gola, petljao, a onda majstorski uputio loptu u mrežu Čančarevića, koji je ostao ukopan.

28. minut - Sudija Gogić je propisno izvređan sa tribina stadiona Partizana. Marko Šćepović je pao u kaznenom prostoru gostiju posle duela u kojem je svakako bilo kontakta, ali arbitar iz Novog Sada je samo odmahnuo rukom.

30. minut - Šćepović je dobro uzdrmao prečku gola Čančarevića! Bila je to predivna akcija koju je započeo Lazar Marković, Volkov je kao vihor prošao po levoj strani, dodao na tacnu napadaču koji je uhvatio poluvolej, ali se okvir gola isprečio na putu da se upiše u listu strelaca.

31. minut - Radnički je u nokdaunu i ne diže se. Crno-beli rade šta im je volja na terenu, dok gosti posle gola deluju kao bokser koji leži i ne uspeva da stane na noge.

32. minut - Pokušaj Aleksandra Miljkovića sa 25 metara odlazi daleko od desne stative gola Čančarevića.

38. minut - Prvi udarac Andersona na gol. Pokušao jje Brazilac glavom, ali nije bio precizan.

42. minut - Kakva bomba Nemanje Tomića, Čančarević je još bolje odbranio udarac sa 25 metara veziste crno-belih.

46. minut - Stigli su na stadion i navijači Radničkog. Oni će u drugom delu pokušati da pesmom razbude svoje ljubimce kojima sa za sada malo toga polazi za nogom.

48. minut - GOOOOOOL!!! Anderson, 2:0! Sjajan debi Brazilca u prvenstvu Srbije. Glavom je štoper poslao loptu koju Čančarević nije mogao da odbrani.

57. minut - Umesto Ivana Petrovića u igri je njegov imenjak Obrovac.

61. minut - GOOOOL! 3:0, Ivan Ivanov. I drugi štoper crno-belih postiže gol. Ivanov šalje Čančarevića ponovo da vadi loptu iz mreže.

63. minut - Iz igre izlaze Saša Ilić i Lazar Marković, a na teren ulaze Stefan Babović i Lamin Dijara.

72. minut - Navijači Partizana pesmom su nagradili Tomića, Šćepovića,Dijaru, Kamaru i Markovića, a čuli su se i povici "Zvone ostani" upućeni na račun Zvonimira Vukića. Sa istočne tribine čulo se i "Adžiću vrati se", peckanje na račun bivšeg sportskog direktora Zvezde.

76. minut - Umesto Nedovića na Krmar Igor. I na drugoj strani izmena. U nastavku će igrati Dejan Babić, kojem je mesto ustupio Nemanja Tomić.

84. minut - Udarac Babovića sa 16, međutim, Čančarević siguran.

90. minut - Igraće se još dva minuta.

90+1. minut - Čančarević skida "zicer" Šćepoviću. Nekoliko sekundi kasnije ponovo Marko Šćepović u šansi, ali ne uspeva da pogodi mrežu Radničkog.

KRAJ MEČA.