Pocetna » Film


Jude Law: Scenarij za "Sherlock Holmes 3" je napisan




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1027
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-06

Slike iz Jude Law: Scenarij za "Sherlock Holmes 3" je napisan


Najnovije informacije o filmu "Sherlock Holmes 3" nedavno je otkrio glumac Jude Law. Snimanje trećeg dijela popularne filmske franšize redatelja Guyja Ritchieja, u kojoj je upravo Law utjelovio Dr. Watsona, i opet će, zajedno s Robertom Downeyjem Jr. u ulozi Sherlocka Holmesa, uskoro će biti i službeno potvrđeno.



- Početkom ove godine imali smo sastanak, nas trojica. Mislim da je do sada scenarij finaliziran, a čeka se još Warner Bros da se složi s plaćanjem. Ali mislim da je to sređeno i da oni žele ponovno taj projekt - otkrio je detalje Law, a poznato je kako je za scenarij inače zaslužan Drew Pearce ("Iron Man 3"). Produkcija filma će započeti uskoro u Los Angelesu, a film će naravno režirati ponovno Guy Ritchie.

Osim toga, Law će se uskoro pojaviti zajedno s Richardom E. Grantom u krimi komediji "Dom Hemingway" koja se očekuje u kinima sredinom mjeseca.

Prvi dio "Sherlock Holmes" prikazan je 2009. godine dok je drugi dio "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" predstavljen 2011. godine. Oba su ostvarila sjajan uspjeh.


IZVOR