Pocetna » Film


Jude Law u novom filmu Guya Ritchieja




  Ocenite članak: 0
pregleda: 785
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-18


U Ritchiejevom filmu Law bi trebao glumiti glavnog neprijatelja kralja Arthura


Jude Law nalazi se u pregovorima za film Knights of the Round Table, film o kralju Arthuru koji na velike kerane donosi poznati redatelj Guy Ritchie. Ukoliko Law pristane na angažman u filmu, to će bit treća suradnja između njega i redatelja koja je počela 2009. filmom Sherlock Holmes te se nastavila dvije godine kasnije nastavkom Igra sjena.

Law bi u filmu trebao glumiti glavnog negativca dok će se u ulozi kralja Arthura naći Sin anarhije, Charlie Hunnam. Djevu Guinevere utjelovit će Astrid Berges-Frisbey (Pirati s Kariba: Nepoznate plime). Ritchie se trenutno nalazi u pregovorima s glumcima za ulogu Arthurova mentora za koju je originalno bio namijenjen Idris Elba no on je odustao te se potraga nastavlja.

Scenarij za film napisao je Joby Harold (Budan) no detalji radnje za sada nisu poznati. Warner Bros. se nada kako će Knights of the Round Table biti početak nove filmske franšize te već imaju planove za barem šest filmova. Nije poznato hoće li se Law pojaviti samo u prvom filmu ili će biti dio cjelokupne priče no to ćemo saznati nakon 22. srpnja 2016. kada prvi film dolazi u kina.


IZVOR