Pocetna » Zanimljivosti


Južnoamerička riba koja grize testise nađena u Švedskoj




  Ocenite članak: 1
pregleda: 881
Dodao/la: Jovica94
datum: 2013-08-12

Slike iz Južnoamerička riba koja grize testise nađena u Švedskoj


Pacu se hrani orašastim plodovima, voćem i malim ribama, a meta su joj ljudske mošnice - naveo je stručnjak za ribe Nacionalnog istorijskog muzeja u Danskoj Henrik Karl.

Južnoamerička riba pacu, poznata po tome što napada testise kupača, pronađena je prvi put na severu Evrope, pored južne obale Švedske. Ova riba je bliska rođaka piranama, s tim što je razlika između ovih vrsta u tome što pacu ima tuplje, ali jače zube koji joj pomažu prilikom žvakanja hrane.

- Pacu se hrani orašastim plodovima, voćem i malim ribama, a meta su joj ljudski testisi – naveo je stručnjak za ribe Nacionalnog istorijskog muzeja u Danskoj Henrik Karl.

Pacu može da naraste do 90 centimetara i dostigne težinu od 25 kilograma. Primerak koji je pronađen između Švedske i Danske imao je 21 centimetar. Karl je nagovestio da pacu nije opasna za ljude, ali je zabeleženo da je na Papui Novoj Gvineji pojedinim ljudima odgrizla testise, nakog čega se desilo da su iskrvarili na licu mesta.

Riba je ulovljena u švedskim vodama i odmah je poslata na DNK testiranje kako bi se potvrdilo da se zaista radi o vrsti pacu.

Južnoamerička riba pronađena je u nekoliko država SAD, a lokalne vlasti jednog jezera u Teksasu 2006. godine raspisale su nagradu od 100 dolara za svaki ulovljeni primerak ove vrstu. Međutim, u Evropi do sada nije zabeležena ovakva vrsta.


IZVOR



0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-14 4:24 PM) [Sadrzaj]
nista cudno,ima jedna ribu kod mene u komsiluku,ona kad zagriz etestis ezjaendo sa polnim organom zvani penis u svojoj ranoj mladosti naseg kardiovaskularnog sistema u predlu izmedju medjunozja a i spod pupka,tad anastane cika i vriska,voli zen ada grize testise jer je cula kd frizerke d a je to zdravo za sjaj kose