Pocetna » Film


Kako izgleda Godzilla?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 910
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-21

Slike iz Kako izgleda Godzilla? Slike iz Kako izgleda Godzilla?


ako za ovo ljeto nemaju u pripremi nikakve nastavke niti filmove o strip junacima, Warner Bros se na WonderConu, manjoj verziji popularne stripovske konvencije ComicCon, nije pojavio praznih ruku.

Najvjerojatnije najiščekivaniji film Warner Brosa koji očekujemo ove godine je Godzilla, koju su napravili u suradnji s Legendary Pictures. I nisu je mogli bolje predstaviti. Prikazan je već poznati trailer te je redatelj Gareth Edwards pričao o filmu. No poslastica koju su priuštili prisutnim obožavateljima je dodatak na trailer - prikaz postupnog opsjedanja grada koje završava prvim prikazom samog Godzille.



Za sada smo kroz trailere imali samo nagovještaj što možemo očekivati i nismo baš vidjeli previše Godzille no danas napokon imamo priliku vidjeti čudovište u punom sjaju. "Tiho je novo glasno.", rekao je Edwards o promociji. No također je rekao kako se bliže premijeri tako se i marketing oko filma mijenja. "U ovoj sam priči već dvije godine. Svi su mi stalno govorili 'drži sve u tajnosti', 'nemoj pokazati ništa'. No sada se okrenula ploča. Sada je 'idi i reci svima, idi i dobro prodaj svoj film'.", dodao je redatelj.



Iako je promocija filma do sada bila gotovo nikakva u njegov uspjeh ne sumnjamo previše. Najviše zbog fantastične glumačke ekipe koju predvodi zvijezda serije Na putu prema dolje Bryan Cranston. Uz njega će se u filmu naći i Aaron Taylor-Johnson, Juliette Binoche, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen i Sally Hawkins. Hoće li Godzilla opravdati očekivanja provjerit ćemo od 15. svibnja kada film počinje sa prikazivanjem u našim kinima.


IZVOR