Pocetna » Ljubav i Sex


Kako izgleda seksualni život žena?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1146
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-12


Istraživanje kanadskog internet portala nowtoronto.com otkriva da se seksualni život žena temelji uglavnom na spontanom seksu. Naime, više od polovine ispitanica svoj trenutni seksualni život opisalo je kao spontani, a oko 20 odsto njih čini to prema rasporedu.

Žene koje trenutni seksualni život opisuju kao spontani ističu da se dešava da imaju i više nego redovne seksualne odnose tokom tri nedelje nakon čega nastupi razdoblje u kom skoro da apstiniraju.


Više od pola ispitanica navodi i da je umelo da zakasni na posao zbog seksa. Nadređenima su navodile netačne razloge kašnjenja, a samo pet odsto žena bilo je dovoljno hrabro da šefu kaže istinit razlog kašnjenja na posao.
Nadalje, 30 odsto žena priznalo je i da je ponekad dolazilo do prekida seksa jer je partner morao da se javi na telefon ili odgovori na poruku. Ali, to nije bio razlog da se ne vrate slatkim užicima.


U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu ispitanika, a 56 odsto su bile žene. Kanadski stručnjaci su rekli da rezultati istraživanja nisu iznenađujući te da je zapravo vrlo slična situacija i kod muškaraca, posebno kada je reč o spontanom seksu.