Pocetna » Ljubav i Sex


Kako preživeti maratonski seks?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1047
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-05

Slike iz Kako preživeti maratonski seks?


Rešili ste da isprobate kako je to biti u krevetu s partnerom tri dana? Donosimo vam savete kako da preživite seksualni maraton.

Razmišljajte izvan okvira

Umorni ste od istih poza? Vreme je da budete kreativni. Napišite odgovore na sledeća pitanja bez pokazivanja jedno drugome: koja ti je najdraža poza; koja ti je reč, pokret, odeća... seksi. Zatim pogađajte odgovore. Osoba s najviše tačnih odgovora pobeđuje – nagrada je sve ono što ste napisali u odgovorima, i to odmah. Najbolje da odmah krenete s proučavanjem njegovih fantazija!

Hlađenje

Ledene kocke su savršen način da se ohladite. Polako sišite jednu, izvadite je iz usta, a zatim mu pružite oralni seks. Pošto ga sasvim izludite, može da vam vrati uslugu.

Vizuelni trening

Ako vam treba malo vizuelne stimulacije, a niste baš ludi za porno filmovima, pokušajte s kombinacijom seks-scena iz svoje kolekcije DVD-a. Izaberite neke svoje najdraže filmove, preskočite do intimnih scena, gledajte, učite i zatim isprobaje s partnerom. Ako izaberete film "Gospodin i gospođa Smit", uklonite sve lomljive predmete s ravnih površina iz prostorije, zatim neka vas partner podigne i stavi na sto ili komodu i uđe u vas. Totalno filmski, zar ne?

Dijeta za nevaljale

Pojačajte strast jagodama. Uživanje u jagodama u krevetu rasplamsaće vatru između vas dvoje. Voće sadrži cink koji povećava nivo testosterona, agresivnog afrodizijaka, a za potpuni obrok između seksa, pripremite nešto s čilijem.

Pobrinite se za vlažnost

Seksualna igra koja traje satima može imati i neke nedostatke – suvoću vagine. Da biste to izbegli, koristite lubrikante. Pronađite neki po svom ukusu, recimo s ukusom jagode ili maline.

Tuširanje posle seks igrica

Vreme je da se malo ohladite? Ako se previše zagrejete, ohladite se pod tušem zajedno. Stanite okrenuti jedno prema drugome ispod tuša. Stavite ruke oko njegovog vrata i levu nogu oko struka. Neka vam čvrsto drži nogu dok polako ulazi u vas. Za još bolji doživljaj pod tušem, okrenite se, nagnite napred, oslonite na zid, a on neka uđe odpozadi.


IZVOR