Pocetna » Film


Keanu Reeves u novom filmu "Daughter of God"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1118
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-07


Nakon dva vrlo različita trilera, akcijskog "John Wick" i psihološkog "Knock Knock", Keanu Reeves je najavljen u još jednom kao glavni glumac


Iako nam se čini kako Keanua Reevesa već dugo nismo vidjeli na naslovnim stranicama filmskih vijesti, neka vas to ne zavara jer Reeves priprema nekoliko projekata u bliskoj budućnosti.

Jedan od njih je John Wick, akcijski triler redatelja Davida Leitcha, koji je trenutačno u fazi post-produkcije a čija nas premijera očekuje već u listopadu.

U istoj fazi je i film Elija Rotha, psihoseksualni triler Knock Knock u kojem se lik Keanua Reevesa nađe kao meta dvije fatalne žene. Premijera ovog filma će biti najranije u ožujku iduće godine, a uz Keanu Reevesa u filmu glumi i glumica kubanskog porijekla Ana de Armas, koja će mu biti partnerica i na najnovijem projektu.

Naime, u Torontu su objavljena imena glumaca za novi triler Daughter of God, čije snimanje započinje u studenom ove godine. Redatelj filma Gee Malik Linton je pripremio scenarij o mladoj Latinoamerikanki, koju će odglumiti Ana de Armas, i čudnim događajima koji je okružuju. Istovremeno, Keanu Reeves će utjeloviti policijskog detektiva koji istražuje pogibiju svoga partnera.

Dakle, uskoro ćemo gledati niz raznolikih i po svemu sudeći uzbudljivih trilera s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi.


IZVOR