Pocetna » Film


Kevin Spacey opet u ulozi političara




  Ocenite članak: 0
pregleda: 731
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-06


U novom filmu "Elvis & Nixon" Spacey će utjeloviti Richarda Nixona dok će kralj rocka biti Michael Shannon


Kevin Spacey pristao je glumiti Richarda Nixona, američkog predsjednika uz rame Michaelu Shannonu koji će biti Elvis Presley u drami Elvis & Nixon, redateljskom uradku Lize Johnson o susretu ovog poznatog dvojca u Bijeloj kući 21. prosinca 1970. godine.

Johnson će film režirati prema scenariju koji su zajednički napravili Cary Elwes, Hanala i Joey Sagal. Cassian Elwes, koji je radio na filmovama Dobri dileri iz Dallasa i Batler, producirat će film zajedno sa Holly Wiersma.

Film donosi priču o tome kako se Elvis, u doba svoje najveće slave, jednog prosinačkog jutra pojavio na travnjaku Bijele kuće kako bi razgovarao s predsjednikom Nixonom. Predsjednik ga je primio u Ovalnom uredu gdje su raspravljali o Elvisovim stavovima o hipijima i drogama (u vrijeme kada ga niti jedno nije pretjerano zanimalo no poslije je postao ovisnik) i Kralj rocka tražio je od Nixona da postane tajni federalni agent.

Producent Elwes rekao je: "Nakon nevjerojatnog uspjeha filma Butler nakolonjen sam filmovima smještenim u Bijelu kuću, kao i publika. Raditi sa Shannonom i Spaceyem na ovom filmu dok se nalaze na vrhuncu karijere je ispunjenje sna."


IZVOR