Pocetna » Film


Ko će režirati nastavak zombi apokalipse "Svetski rat Z"?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 880
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-05

Slike iz Ko će režirati nastavak zombi apokalipse "Svetski rat Z"?


Akcijski horor Svetski rat Z postao je jedan od najunosnijih filmova ove godine i nikoga nije iznenadilo što će se brže-bolje snimati nastavak, ali sve je neugodno iznenadila vest da redatelj Marc Forster odustaje od nastavka.

Film je delom sveta zaradio više od pola milijarde dolara, ali snimanje nije teklo nimalo glatko. Naprotiv, bilo je obeleženo internom kreativnom krizom i skepticizmom. Iako se pravi razlozi Forsterovog odustajanja ne znaju, pretpostavlja se da je baš zbog toga: jednostavno mu se nije dalo još jednom to sve proživljavati.



Brad Pitt, koji je producent i drugog dela, polako nastavlja s pripremama: "Trenutno puno razgovaramo i raspravljamo. Imamo puno ideja, još nisu zapisane za scenarijo, ali kombinujemo različite ideje", prenosi Collider Pittovu izjavu.

Podsetimo, tokom snimanja ekipa koja je radila na filmu susretala se s kritikama poput prevelikog budžeta (190 miliona dolara), neprestanim prepravkama scenarija, ponavljanjem scena; uopšteno se činilo kako producenti nemaju pojma što rade.

Pola milijarde dolara kasnije, Svjetski rat Z je jedan od primera da treba suditi tek konačnom proizvodu. Veselimo se nastavku!


IZVOR