Pocetna » Film


Ko je dobio ulogu u novim Ratovima zvezda?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 864
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-30

Slike iz Ko je dobio ulogu u novim Ratovima zvezda? Slike iz Ko je dobio ulogu u novim Ratovima zvezda?


Uz stare heroje poput Harisona Forda, Keri Fišer i Marka Hamila, u novom nastavku serijala “Ratovi zvezda” igraće i brojni mladi glumci, a producenti filma i reditelj Džej Džej Abrams kompletirali su listu 29. aprila.



Glumci Džon Bojega (24: Live Another Day), Dejzi Ridli (Blue Season), Adam Drajver (Girls), Oskar Ajzek (Inside Llewyn Davis), Endi Serkis (Rise of the Planet of the Apes), Domnl Glison (filmovi o Hariju Poteru) i Maks fon Sidou (The Seventh Seal) biće glavne zvezde novog filma “Ratovi zvezda”, najavljeno je na zvaničnom sajtu.

Oni će se pridružiti Fordu, Fišer, Hamilu kao i Entoniju Danijelsu, Piteru Mejhjuu i Keniju Bejkeru koji su igrali u prošlim filmovima. Još uvek nije saopšteno ko će dobiti koju ulogu.

Okupljanje cele ekipe zabeleženo je i fotografijom koja je postavljena na zvaničnoj fejsbuk stranici filma “Ratovi zvezda”.



“Veoma smo uzbuđeno što konačno sa vama možemo da podelimo spisak svih glumaca filma ‘Ratovi zvezda: Epizoda VII’. Uzbudljivo je i nestvarno gledati naše stare junake i nova lica okupljena na jednom mestu sa ciljem da ponovo ožive poznati svet”, izjavio je reditelj filma Džej Džej Abrams.

On je dodao da snimanje filma počinje kroz nekoliko sedmica, dok je premijera zakazana za 18. decembar 2015.

Abrams je na scenariju radio zajedno sa Lorensom Kasdanom, dok su u producentskom timu uz reditelja i Ketlin Kenedi i Brajan Berk. Muziku će ponovo komponovati legendarni Džon Vilijams. Biće to prvi film iz sage "Ratovi zvezda" koji će se snimati pod okriljem kompanije Volta Dizni.

U čast proslave praznika, Svetskog dana Ratova zvezda, ekipa filma i svi obožavaoci primili su specijalnu poruku iz svemira, direktno od NASA-e, koju možete i vi pogledati.


IZVOR