Pocetna » Zanimljivosti


Ko se boji vuka još: Tata slikao ćerkice u scenama iz horor filmova




  Ocenite članak: 0
pregleda: 986
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-25

Slike iz Ko se boji vuka još: Tata slikao ćerkice u scenama iz horor filmova Slike iz Ko se boji vuka još: Tata slikao ćerkice u scenama iz horor filmova Slike iz Ko se boji vuka još: Tata slikao ćerkice u scenama iz horor filmova Slike iz Ko se boji vuka još: Tata slikao ćerkice u scenama iz horor filmova


Fotograf Džošua Hofin je napravio kontraverznu seriju fotografija pod nazivom "Horor fotografija", na kojima je svoje dve ćerke slikao u košmarnim scenama iz horor filmova. Hofin je na ideju došao nakon što je ćerkicama čitao strašne priče za decu pred spavanje.



Džošua Hofin (40) je i prethodne radove objavljivao po umetničkim časopisima, a, kako on kaže, njegova ljubav prema horor filmovima prevazilazi jeftino uzbuđenje.



On veruje da se ovaj žanr bavi "izvesnošću i nepredvidivošću smrti i implikacijom da ne postoji sigurnost postojanja".



U objašnjenju na svom sajtu, fotograf je rekao: "Horor nam govori da je naša vera u sigurnost neosnovana, i da su strašna stvorenja svuda oko nas."



Nakon objavljivanja fotografija, pojavili su se mnogi negativni komentari na internetu, a većina je smatrala da su tokom snimanja projekta deca sigurno bila prestravljena i istraumirana.

Fotograf je sa druge strane uzvratio rekavši da su njegove ćerke bile potpuno srećne i mirne tokom slikanja, i da su pozirale najduže po minut uz mnoge pauze na kojima su dobijale sveže pečene kolačiće.


IZVOR