Pocetna » Film


Konačno se sprema nastavak filma „Svjetski rat Z“




  Ocenite članak: 1
pregleda: 789
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-08

Slike iz Konačno se sprema nastavak filma „Svjetski rat Z“ Slike iz Konačno se sprema nastavak filma „Svjetski rat Z“ Slike iz Konačno se sprema nastavak filma „Svjetski rat Z“


Ljubitelji zombija, apokaliptičnih filmova i Brada Pitta mogu odahnuti jer dugo najavljivani nastavak filma Svjetski rat Z je napokon dobio sve ključne aktere.



Spekulacijama tko će napisati scenarij za film došao je kraj. Objavljeno je da će Steven Knight pripremiti scenarij za nastavak filma, a potvrđeno je da će se režijom pozabaviti J.A. Bayona



Steven Knight je poznat po filmovima Dirty Pretty Things (2002.), Ruska obećanja (2007.), Iskupljenje (2013.) i ovogodišnjem filmu Locke.
Španjolski režiser J.A. Bayona proslavio se hororom Sirotište (2007.), a zadnji film Nemoguće imao je premijeru 2012. godine.



Potvrđeno je i da će Brad Pitt ponovno biti u glavnoj ulozi Gerryja Lanea, istražitelja UN-a. Osim što će preuzeti glavnu ulogu, Brad Pitt će i producirati film zajedno s Jeremyjem Kleinerom i Dede Gardner za svoju producentsku kuću Plan B.

Iako se detalji sadržaja još ne znaju, pretpostavlja se kako će drugi dio nastaviti radnju priče iz romana Svjetski rat Z: Usmena povijest rata protiv zombija autora Maxa Brooksa.


IZVOR