Pocetna » Film


Kraj jedne ere: „Momci s Madisona“ završili uz odličnu gledanost




  Ocenite članak: 1
pregleda: 947
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-05-20


Finale serije je bilo prije tri dana, a sad su stigli rezultati gledanosti koji su – fantastični


Hollywood se oprostio s Donom Draperom i to vrlo uspješno prema rezultatima gledanosti!

The Wrap donosi izvještaj gledanosti finala omiljene dramske serije Momci s Madisona (Mad Men) koje je prikazano 17. svibnja na kanalu AMC. Epizoda je privukla ukupno 3,3 milijuna gledatelja s tim da ju je kod najzanimljivije i mnogima najvažnije demografske skupine (25 – 54 godina) gledalo rekordnih 1,7 milijuna ljudi (mjerenje agencije Nielsen).



Dodatni rezultati govore da je ovo treća najgledanija epizoda u povijesti serije, a ispred su samo premijere pete i šeste sezone od kojih su obje trajale po dva sata, dok je finale trajalo uobičajeno jedan sat.

Omiljena dramska serija je s prikazivanjem počela 19. srpnja 2007. godine, a gledali smo ukupno 92 epizode u sedam sezona. U glavnim ulogama našli su se nezamjenjivi Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Aaron Staton i Rich Sommer. Kreator serije je Matthew Weiner, prije ove serije najpoznatiji po Obitelji Soprano.

Posljednja sezona imala je podnaslov kraj jedne ere (The End of an Era) što jest istina: Momci s Madisona ostaju jedna od najboljih serija s osvojenih skoro 100 raznih nagrada, od kojih 4 Zlatna globusa.


IZVOR