Pocetna » Film


Kraj,nema više! Oprostite se od "Dva i po muškarca"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 727
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-16

Slike iz Kraj,nema više! Oprostite se od "Dva i po muškarca" Slike iz Kraj,nema više! Oprostite se od "Dva i po muškarca"


Hit serija u kojoj "Dva i po muškarca" prestaje s prikazivanjem 2015. godine

Dvanaseta sezona u Sjedinjenim Američkim Državama počeće da se prikazuje u septembru ove godine, a to će ujedno biti i poslednja sezona, potvrdili su s CBS-a.



-Čak Lori je jako uzbuđen oko smišljanja kraja serije. Već ima puno ideja i sprema velika iznenađenja - otkrila je Nina Tasler, predsednica CBS-a.

Šina je zamenio Kučer:

Pre nego što je 2011. godine dobio otkaz zbog čudnih ispada u javnosti i vređanja producenta serije, Šin se prijavio na rehabilitaciju za odvikavanje od droga i alkohola. Njegovo kontroverzno ponašanje zasenilo je šou zbog čega je ubrzo udaljen sa seta serije. Kao razlog sa CBS-a su naveli da je zbog njega oštećeno 200 zaposlenih, a gubitak zbog prekida snimanja osme sezone iznosio je 10 miliona dolara. Njena je u seriji zamenio Ašton Kučer.


Šin se posvađao sa Lorom i napustio seriju

Džejk danas propoveda po crkvama o Bogu i veri:

U središtu pažnje 2012. godine našao se i Angus T. Džons, koji je glumio DžejkaHarpera, nećaka Čarlija Šina. Džons je u intervjuima počeo govoriti da je serija smeće te da je u sukobu s njegovim vjrskim načelima. Džons je napustio seriju te u crkvama govori o Bogu i veri.


IZVOR