Pocetna » Film


Kreator serije „Živi mrtvaci“ otkrio pojedinosti za novu sezonu i spin off




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1190
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-16


Robert Kirkman je s novim informacijama razočarao neke fanove


Autor stripa i producent serije Robert Kirkman je ovaj tjedan u Las Vegasu bio na NAB Showu (National Association of Broadcasters Show) na kojem je otkrio neke zanimljivosti koje nas očekuju u novoj sezoni serije Živi mrtvaci (The Walking Dead) i spin off-u Fear The Walking Dead.

Vulture prenosi da će se nova, šesta sezona vrlo vjerojatno fokusirati na ponovni susret Ricka i Morgana, a da spin off serije možda i neće biti prequel u pravom smislu riječi.



Zbog događaja na kraju pete sezone, odnos između Ricka i Morgana će biti krucijalan za daljnju radnju. „Ovo sad je u potpunosti drugačiji Rick, ali i drugačiji Morgan pa će tako i njihov odnos biti drugačiji. Sve ovisi o njima, hoće li raditi zajedno ili ne i to će biti sastavni dio nove sezone“, rekao je Kirkman.

Stiže i loša vijest ako ste se nadali objašnjenju početka epidemije: „Ako ste mislili da ćete saznati kako je počela zombi epidemija, razočarat ćete se. Početak zaraze nije okosnica Živih mrtvaca pa tako neće biti ni nove serije. Nije poanta da se popravi novi svijet niti sazna razlog zašto je tako kakvo jest“, izjavio je.



Mashable ima još jedno razočarenje za fanove koji su očekivali pravi prequel Živih mrtvaca. Naime, Kirkman je izjavio da će nas nova serija vratiti u vrijeme kad su živi mrtvaci bili opasniji nego sada, ne na početak epidemije. „Serija sigurno neće biti prequel u smislu da će njezin kraj biti kako se Rick budi iz kome, već će biti nekih preklapanja obje serije“, zaključio je Kirkman.

Prva sezona sa šest epizoda serije Fear the Walking Dead počinje u srpnju ove godine dok se Živi mrtvaci sa šestom sezonom vraćaju u listopadu također ove godine.


IZVOR



+1   Spam
UGHpeople   (2015-04-23 1:03 PM) [Sadrzaj]
Pih, nesreće