Pocetna » Film


Lady Gaga u "Američkoj horor priči"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 778
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-26


Popularna pjevačica pridružila se glumačkoj postavi nove sezone serije podnaslova 'Hotel'


Dobitnica Grammyja i ikona pop kulture, Lady Gaga, pridružila se glumačkoj postavi serije Američka horor priča. Gaga će svoj glumački debi kao stalni član postave ostvariti u petoj sezoni horor serije.

Ona je za sada prvo poznato glumačko lice koje će se pojaviti u novoj sezoni nagrađivane serije Ryana Murphyja i Brada Falchuka. Angažiranje Lady Gage za Murphyja je još jedan genijalan potez jer je u prijašnjim sezonama uspio u svoju glumačku postavu uključiti poznate glumice Jessicu Lange i Kathy Bates.



Detalji o samoj premisi pete sezone za sada su još obavijeni velom tajne no iako nije bilo očekivano da će se uopće znati podnaslov nove sezone prije PaleyFesta u ožujku, Lady Gaga je ipak otkrila tu tajnu objavivši na svom Twitteru kratki najavni video za novu sezonu.

Inače, Lady Gaga proteklih je dana bila pravi trend na svim društvenim mrežama nakon fantastičnog nastupa na ovogodišnjoj dodjeli Oscara kada je izvela splet pjesama u čast 50. obljetnice kultog klasika Moje pjesme, moji snovi. Što je to toliko oduševilo ne samo publiku već i Julie Andrews, zvijezdu spomenutog filma, možete provjeriti u nastavku.


IZVOR