Pocetna » Estrada i Tv


Legenda Se Vraća-Željko Bebek Snima Nove Pjesme !!!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 825
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-31


Željko Bebek uskoro planira da izda novi album. Bivši pevač “Bijelog dugmeta” otkriva da uskoro ulazi u studio i snima nove pesme, i to nakon punih jedanaest godina pauze.

- Snimiću najmanje četiri nove pesme i objaviti ih do leta. Biće tu i jedan veoma zanimljiv duet, ali o tome ne bih govorio dok se ne dogovore sve pojedinosti – tajanstven je Bebek.

Desna ruka rok legende u snimanju novih pesama biće Branimir Mihaljević, a Bebek ističe kako je poželeo da odsvira nešto novo.

- Uporedo sa svojim menadžmentom pripremam i veliku turneju, koja bi krajem godine trebalo da se održi u regionalnim centrima Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Novom Sadu… Tome se veoma radujem, jer sada pevam bolje nego ikad - poručuje Bebek.

Željko Bebek je srećan, jer se ovih dana realizuju njegovi planovi i projekti koje je pripremao poslednjih godina. U zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupio je na “Koncertu za život” i uz pratnju Zagrebačke filharmonije, u klasičnoj obradi izveo “Sanjao sam noćas da te nemam”, “Ima neka tajna veza” i “Sve će to, o mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš”.

Publika je bila oduševljena, a Bebek ističe da je bilo toliko lepo da se potvrdila ispravnost njegove ideje da se predstavi izvodeći rok hitove u klasičnom izvođenju.

- Bilo je to fantastično iskustvo. Sa Filharmonijom sam nastupao davne 1979. godine, kada je pratila “Bijelo dugme” na albumu “Bitanga i princeza” – kaže Bebek


0   Spam
BMW   (2012-03-31 10:19 PM) [Sadrzaj]
Neka snima