Pocetna » Film


Leonardo DiCaprio kao kralj sveta




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1027
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-30

Slike iz Leonardo DiCaprio kao kralj sveta Slike iz Leonardo DiCaprio kao kralj sveta


Nakon malo više od četiri mjeseca stigao je drugi trailer za kriminalističku dramu Vuk s Wall Streeta u kojem je glavnu ulogu ostvario odlični Leonardo DiCaprio.

Novi film redatelja Martina Scorsesea temelji se na biografiji Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio) o njegovom brzom usponu do bogatog brokera i života na visokoj nozi te još bržem padu zbog kriminala, korupcije i drugih malverzacija.



U novom traileru imamo prilike vidjeti i malo više Jonaha Hilla (Donnie Azoff) koji je pozitivno iznenadio svojom glumom te koji, koliko je suditi prema traileru, dobro funkcionira s DiCaprijem na velikom ekranu.

Nevjerojatno je i kako je DiCaprio odlučio u istoj godini glumiti u dva velika i zahtjevna filma (Gatsby i Vuk), no koliko vidimo u traileru riječ je o dva vrlo različita pristupa ulogama što samo dodatno potvrđuje njegovu veličinu. Mnogi se slažu i da mu je ovim filmom sigurna još jedna nominacija za Oscara, a film izlazi 'taman' na vrijeme da bude nominiran.



Priča se i da je snimljeno više od 4 sata materijala pa će biti zanimljivo vidjeti kako će Scorsese na kraju sve upakirati u konačni proizvod, što znači i da nas čekaju mnogi dodatni materijali. Osim navedenog dvojca u filmu nas čekaju i Matthew McConaughey, Jon Favreau, Jean Dujardin, Spike Jonze te Margot Robbie.

Vuk s Wall Streeta u kina dolazi na sam Božić dok će kod nas s prikazivanjem početi dan kasnije, 26.12.


IZVOR