Pocetna » Film


Ljetne hit serije dobivaju 2. sezone!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 811
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-16

Slike iz Ljetne hit serije dobivaju 2. sezone! Slike iz Ljetne hit serije dobivaju 2. sezone!


Tek što se počela prikazivati na malim ekranima, serija Outlander je očito više nego opravdala očekivanja televizijske kuće Starz. Kritičari su po izlasku prve epizode podijelili pregršt pohvala na račun umješnosti svih koji su sudjelovali u stvaranju ove neobične serije.

Očigledno je i sama publika reagirala na sličan način pa je samo tjedan dana nakon premijere serije objavljeno kako je naručena i druga sezona.



Što se tiče druge sezone, dogovoreno je snimanje najmanje 13 epizoda. Kako je prva sezona bazirana na prvom romanu iz serije pod naslovom Outlander spisateljice Diane Gabaldon, tako će i druga sezona biti zasnovana na nastavku, odnosno drugoj knjizi iz serijala pod naslovom Dragonfly in Amber.

Nove nastavke dobit će i serija s netipičnim obratom na popularnu temu The Strain, nakon što je obznanjeno kako je dobila zeleno svjetlo za snimanje 2. sezone.



Stvorena iz pera redatelja s kultnom sljedbom, Guillerma del Tora i njegova suradnika Chucka Hogana, The Strain je serija o vampirskoj epidemiji koja se rapidno širi stanovništvom. Serija je također imala svoju premijeru ovo ljeto, točnije 13. srpnja. Unatoč svome polaganom startu što se tiče broja gledatelja, publika se sustavno širila i serija je pridobila mnoštvo obožavatelja.

Glavne uloge u seriji tumače Corey Stoll, Mia Maestro, David Bradley, Kevin Durand i Sean Astin. Početak produkcije 2. sezone započet će u Torontu, prema rasporedu sredinom studenog ove godine, a kada će se serija emitirati još nije poznato.


IZVOR