Pocetna » Film


Lyndsy Fonseca se pridružila seriji ‘Marvel’s Agent Carter’




  Ocenite članak: 0
pregleda: 917
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-26


Lyndsy Fonseca će biti sidekick agentici Carter postavši posljednji član glumačke postave nove Marvelove serije


Kao novi i posljednji član glumačke podstave, prema izjavi iz studija Marvel, novoj seriji o superjunacima Marvel’s Agent Carter pridružila seLyndsy Fonseca.

Ovu lijepu i talentiranu glumicu možete prepoznati u njezinim ranim glumačkim danima iz serije Kako sam upoznao vašu majku, zapaženih uloga u serijama Nikita i Kućanice te filmu Kick Ass.

U seriji o agentici Carter Lyndsy Fonseca će igrati ulogu Angie Martinelli, nadobudnu glumicu koja živi u New Yorku. Angie će se sprijateljiti s agenticom Carter i tako kao svojevrsna pomoćnica naslovnoj agentici olakšati održavanje kontakta sa svijetom izvan organizacije S.H.I.E.L.D.-a.

Serija Agent Carter na male ekrane stiže tijekom sljedeće godine, a popunit će prazninu između dvije sezone serije Agenti SHIELD-a. Radnja serije bit će smještena u 1946. godinu i pratit će agenticu Peggy Carter, djevojku junaka Kapetana Amerike, tijekom njezinih tajnih misija za Howarda Starka i tajnu organizaciju Strategic Scientific Reserve.

U glavnoj ulozi je Hayley Atwell kao agentica Carter, a uz nju nastupa zanimljiva glumačka ekipa koja uključuje Dominica Coopera, Shea Whighama, Chada Michaela Murrayja, Envera Gjokaja i Jamesa D'Arcya.


IZVOR