Pocetna » Film


Machete se vraća!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 897
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-04


Treći nastavak krvave akcije o misterioznom junaku Macheteu je u pripremi, a ovog puta Machete ubija u svemiru


Zvijezda filmova o Macheteu, Danny Trejo,u intervjuu s novinarima portala Halloween Daily News potvrdio je nastavak avantura pravednog i okrutnog Machetea.



Lik, a i sama ideja o filmu Machete, izvorno je krenula kao lažni trailer između filmova Grindhousea Planet Terora i Otporan na smrt, a uskoro se na oduševljenje publike mogao pogledati i pravi trailer, kada je Robert Rodriguez 2010. godine odlučio zapravo i snimiti film Machete.

Machete je dobio i svoj nastavak 2013. godine pod naslovom Machete ubija, a iako nije potukao rekorde na kino blagajnama, ne sumnjamo kako će obožavatelji žanra s radošću dočekati i novi nastavak.

Rekreirajući originalnu priču o postanku filma, treći nastavak je isto začet kao apsurdna ideja za trailer koja se prikazivala na koncu filma "Machete ubija". U filmu pod nazivom Machete Kills Again in Space Rodriguez će se ponovno prihvatiti režiranja krvavih avantura Machetea.

Snimanje filma, poručuje Trejo, započet će kasnije ove godine, što znači da ćemo Machetea uskoro ponovno gledati na velikim platnima.


IZVOR