Pocetna » Estrada i Tv


Madona: I Fucked Up




  Ocenite članak: 0
pregleda: 956
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-03-18


Madona objavila još jedan sa novog albuma provokativnog imena "I Up" u kojem ž zbog pogrešnih koraka u svom životu.

Novi album 53-godišnje Madone, po svemu sudeći, biće omaž greškama koje je napravila u životu.

Danas je objavljen još jedan singl sa novog albuma "MDNA", čija se premijera očekuje 26. marta. Naziv pesme je "I Fucked Up".

Pesma puna samožaljenja i žaljenja zbog grešaka, koja se naslanja na prethodni singl "I Don't Give A", za koju se veruje da je posvećena propalom braku sa režiserom Gajom Ričijem.

"I Fucked Up" je pesma prilično dosadnjikava, sa jednoličnom melodijom i neatraktivnim tekstom.

"Zas**la sam, napravila sam grešku, niko to ne radi bolje od mene...Sramota me je, nanela sam ti toliko bola, žao mi je što stvari nisu bile takve kakve sam želela...", glase uvodni stihovi novog singla.

Uostalom, poslušajte:

Madona: I fucked up

"MDNA" je 12. studijski album pop-kraljice. Osim ove, na njemu će biti i sledeće numere: "Girl Gone Wild", "Gang Bang", "I’m Addicted", "Turn Up the Radio", "Give Me All Your Luvin’" feat Nicki Minaj& M.I.A, "Some Girls", "Superstar", "I Don’t Give A", "I’m A Sinner", "Love Spent", "Masterpiece", "Falling Free".

Madona je na svom sajtu objavila i datum početka evropske turneje, koja startuje 29. maja u Tel Avivu. Zanimljivo, posle Tel Aviva ide u Abu Dabi (Ujedinjeni Arapski Emirati), koji su uvršteni u sklopu evropske turneje(!?). Potom odlazi u Istanbul, pa u Milano, Barselonu, Berlin, Amsterdam...

Još jedan interesantan podatak: do sada je rasprodala dva koncerta. Prvi od dva u Abu Dabiju i prvi od dva planirana u Berlinu.

Poslednji koncert na evropskoj turneji održaće u Nici, 28. avgusta, posle čega će turneju nastaviti u Severnoj Americi.