Pocetna » Ljubav i Sex


Male tajne savršenog poljupca




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1213
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-20



Kako treba da izgleda taj savršeni poljubac? Obratite pažnju na govor partnerovog tela jer će vam otkriti pravi trenutak za prvi filmski poljubac.
Idite korak po korak. Približite glavu, zatvorite oči, ljubite polako mekim i lagano otvorenim usnama. Nežno primaknite telo partneru i otkrijte kako na to odgovara, pa pritisnite grudi i na kraju kukove. Osetite partnerov ritam i pratite ga.
Tada jezik počinje da radi, istražite partnerove usne polagano se pomerajući u dubinu igrajući se jezikom.

Vaš stil ljubljenja
Budite kreativni i razvijajte sopstveni stil ljubljenja. Dopustite vašim jezicima da plešu zajedno, da se pomeraju odvojeno i zajedno. Na trenutak pustite partneru da vodi igru, a vi se povucite, sledeći njegov jezik, a onda ga iznenadite i vratite se u igru. Istražujte svoja čula i uživajte. Oni koji vole novitete i strahuju od jednoličnosti u ljubavnoj igri, neka na usne nanesu ukus čokolade, meda, peperminta ili vina. Ova igra probudiće u vama dotad nepoznatu senzualnost i pomoći vam da uživate sa još više čula. Neka potom ove ukuse isprobaju i usne vašeg partnera. Sladite se međusobno.

Majstor za poljupce
Dozvolite i drugoj strani da učestvuje u poljupcu. Pravi majstor za poljupce zna da dobar poljubac zahteva davanje i uzimanje oba partnera. Pratite govor tela svog partnera i osetite da li mu se dopada način na koji se poljubac odvija. Dozvolite mu da vam uzvrati poljubac i pratite njegove pokrete dokle god vam prija to što radi.

Eksperimentišite
U ljubavnom klinču, osim jezika, važnu ulogu igraju i ruke. Obuhvatite njima partnerovo lice i prinesite ga svom licu. Taj pokret pruža dodatnu intimnost i poljubac čini još prisnijim. Rukama možete da prolazite i kroz kosu partnera, nežno ga privlačeći prema usnama, a onda krenite niz partnerova leđa. Senzualno sisajte partnerovu donju usnu. Nežno mu poljubite vrat, a onda pomerajte usne prema vrlo osetljivom području blizu korena kose. Topli dah čuvajte za područje oko uva, a ako osetite da je partner na to spreman, nežno mu zagrizite ušnu resicu.