Pocetna » Ljubav i Sex


Mali ženski trikovi za osvajanje muškog srca.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 968
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-04-17


Lako je na prvom sastanku ostaviti dobar utisak na muškarca koji vam se dopada, ali kako da u dugoj vezi ostanete devojka na koju će on non-stop misliti? Sledite naše savete.

Budite zaposlena pčelica
Zaista, ništa mu ne govori „skini mi se s grbače“ kao devojka bez ikakvih obaveza u životu. Zato pomenite da zimi često skoknete na skijanje na Kop, da tri puta nedeljno odlazite na pilates, pohađate školu stranih jezika…
To što vas zanimaju različite stvari daće vam i dozu dodatne poželjnosti. Nakon svega, potrudite se da ga ugurate u svoj pretrpan raspored.



Dovoljan je seksi detalj
Za sastanak obucite nešto u čemu se osećate super seksi, kao na primer slatke male tange ispod pantalona. Iako ćete ostati odeveni celu noć, znaćete da su one tu, što će doprineti dodatnom samopouzdanju. A njemu je dovoljna tek mala naznaka zbog koje će razmišljati o vama do sledećeg susreta.


Vreli poljubac pred spavanje
Bacite ga u trans neverovatnim poljupcem za laku noć. Počnite lagano, a završite strastveno i požudno. Posle toga će vam biti zagarantovana uloga glavne junakinje u njegovim snovima.


Predivno mirišeš...
Stavite neki fin i nežan miris. Ključ je u ovome „nežan“. Kada vas privuče bliže ka sebi, dašak mirisa vašeg tela ostaće na njegovoj košulji, a on će se sećati svoje devojke dugo nakon što se rastanete. Pazite samo da ga ne ugušite parfemom.


Preuzmite inicijativu
Umesto da vi čekate njega da pozove sa svojim tipičnim predlogom − večera, pa bioskop, pozovite ga na veče tanga ili u kuglanu (nema veze ako nikada pre niste kuglali). Biće oduševljen vašom kreativnošću i avanturizmom. Tako će se vaš dragi i sledećeg dana prisećati super vremena koje ste proveli zajedno.


Napumpajte mu ego
Dajte mu kompliment, pohvalite dobru odevnu kombinaciju i dobar izgled. Dok prolazite pored njega lagano se očešite o njegovo rame, a tokom razgovora ga stalno dodirujte. Saznanje da vam je privlačan, doprineće tome da vas želi još više.


Recite mu da vam nedostaje
Zaboravite na glumatanje nedodirljive princeze, ipak ste moderna žena! Preuzmite povremeno kontrolu nad vezom i dajte mu do znanja da mislite na njega. Setite se kako je dobar osećaj kada vas neko pozove samo da bi vam čuo glas ili vam dečko pošalje poruku samo da bi vam rekao da mu nedostajete. Ipak, nemojte preterati s tim (moglo bi da preraste u navalentnost). Samo budite cool i direktni.