Pocetna » Film


MARVEL najavio buduće blokbastere




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1109
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-03


Prošle nedelje je održan (sve popularniji) Comic-Con u San Dijegu, na kojem je Marvel Studios tradicionalno najavio buduće blokbastere.


Ovoga puta su najavljeni “Avengers: Age of Ultron” i “Ant-Man”. “Avengers: Age of Ultron” je nastavak filma “The Avengers” iz 2012. godine. Tony Stark kreira Ultrona, koji je samouk i samosvestan, napravljen kao sila koja će štititi svet. Međutim, stvari se ubrzo menjaju kada Ultron odluči da su ljudi ti koji su neprijatelji i da ih zbriše za zemlje. Ultrona će glumiti James Spader.

Posetioci Comic-Cona su takođe imali priliku da vide najavu za još jednu adaptaciju Marvelovog stripa: “Ant-Man”. Ovaj super heroj ima moć da se smanji, ali da poveća svoju snagu. Ant-Mana glumi Paul Rudd, dok njegovog mentora, Dr.Henryja Pyma, glumi Michael Douglas. Na početku, Ant-Man je bio Henry Pym – briljantni naučnik koji je pronašao supstancu pomoću koje može da menja svoju veličinu. Nakon što je Pym “penzionisao” svoj superherojski alter ego, Scott Lang (Paul Rudd) se pojavljuje kao njegov naslednik.


IZVOR