Pocetna » Film


Matt Damon u "Manchester-by-the-Sea"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 995
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-08


Drama redatelja Kennetha Lonergana navodno je jako slična njegovom hvaljenom filmu "Računaj na mene"


Matt Damon i redatelj i scenarist Kenneth Lonergan ponovno će udružiti snage i to na drami naziva Manchester-by-the-Sea. Njih su dvojica već surađivali na Lonerganovom filmu Margaret, filmu koji je trebao izaći 2007. no svjetlo dana je ugledao tek 2011., nakon mnogobrojnih financijskih i drugih problema.

Najnoviji će film Lonergan režirati prema vlastitom scenariju, koji navodno ima sličan stil kao i njegova hvaljena drama Računaj na mene iz 2000. godine u kojoj su glumili Mark Ruffalo i Laura Linney, a koja mu je donijela nominaciju za Oskara za najbolji originalni scenarij.

U Manchester-by-th-Sea, Damon će glumiti vodoinstalatera koji živi u Bostonu no mora se vratiti u rodni grad Manchester kada mu umre brat. Tamo saznaje kako mora brinuti o bratovom 16-godišnjem sinu no uskoro se i sam počne raspadati radi tajne tragedije iz prošlosti.

O filmu se pričalo ovoga vikenda na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu no puno detalja nije otkriveno. Navodno bi sa snimanjem trebali početi već ove jeseni no datum izlaska još nije poznat.


IZVOR