Pocetna » Film


Melissa Benoist je nova Superdjevojka!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1023
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-23


Na male ekrane stiže još jedna superjunakinja, a utjelovit će ju mlada zvijezda serije 'Glee'


Mlada glumica Melissa Benoist, koju znamo po ulogama u seriji Glee te velikom prošlogodišnjem hitu nominiranom za Oscara - filmu Ritam ludila, odabrana je za naslovnu ulogu u novoj CBS-ovoj seriji Supergirl.

Serija se radi po uzoru na lik iz stripova DC Comicsa, a radnja se vrti oko Kare Zor-El, Supermanove rođakinje koja je rođena na planetu Kryptonu odakle je pobjegla usred njegovog uništavanja mnogo godina ranije. Benoist će glumiti Karu, koja nakon dolaska na Zemlju odlazi u posvojitejsku obitelj Danvers, koji ju uče da mora biti oprezna sa svojim izvanrednim moćima (koje dijeli sa svojim poznatim rođakom Supermanom).

Kara sada ima 24 godine te se osjeća bespomoćno jer mora zatomljavati svoje mogućnosti. No neočekivana katastrofa prisili ju da upotrijebi svoje moći u javnosti. Potaknuta tim junačkim djelom Kara po prvi put u životu prihvati svoje sposobnosti i počne pomagati ljudima.

Greg Berlanti (Arrow, Flash) i njegova suradnica Ali Adler (Neobična obitelj, Sve je to normalno) potpisuju scenarij te će producirati seriju, koja još uvijek nije dobila službeno zeleno svjetlo za cijelu sezonu.


IZVOR