Pocetna » Sport


Menadžer: Nema Partizan novca za Kvesića




  Ocenite članak: 0
pregleda: 810
Dodao/la: $teX
datum: 2012-06-01


Vest o navodnom transferu Josipa Kvesića u Partizan izazvala je mnogo pažnje u medijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Objavljena je i izjava prvotimca Željezničara i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine kako bi voleo da obuče dres crno-belih, ali je sve demantovao menadžer Edvin Kurtagić.

- Ta izjava je izmišljena. Čuo sam se jutros sa Josipom koji je kazao da nikome nije dao nikakvu izjavu, posebno ne onakvu - rekao je Kurtagić za SCsport.ba i dodao - Odmah da se zna. Kvesić je na pragu A reprezentacije. Partizan nema te uslove da ga dovede. Želeo ga je i Hajduk, ali su nudili nekih 150-200 hiljada evra. To ne dolazi u obzir jer je reč o jednom od najvećih talenata i on može da ode samo u slučaju dobre ponude.

Kutragić je takođe naveo da postoje zainteresovani klubovi iz inostranstva.

- Postoji ozbiljna ponudu od strane Genčlerbirligija. Međutim kako ja tako i u Željezničaru smatraju da igrač još nije dostigao cenu kakvu će dostići. Tako da će to ići polako. Sačekaćemo evropske utakmice Željezničara, pa ako treba i da ostane, jer Željo ide velikim korakom napred. Nećemo da žurimo, ali ponavljam on nije jeftin igrač, tako da se mnogi zavaravaju ako misle da će ga dobiti za nekih 200.000 eura. Vreme će pokazati svoje - zaključio je Kurtagić.