Pocetna » Film


"Mentalist" možda dobije još jednu sezonu?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 996
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-26


Autor serije Bruno Heller otkrio je da uvijek postoji mogućnost da se serija nastavi na drugoj mreži


Za nekoliko dana počinje sedma sezona serije Mentalist koja je trebala biti posljednja, ali čini se da se kreator Bruno Heller predomišlja!

U intervjuu koji je Heller dao za Entertainment Weekly o sedmoj sezoni i odnosu glavnih likova, Patricka Janea (Simon Baker) i Terese Lisbon (Robin Tunney), natuknuo je da postoji mogućnost još jedne sezone popularne serije.

Heller je naglasio da će sedma sezona imati nedvosmislen kraj te da će fanovi biti sretni završetkom, ali i da uvijek postoji mogućnost da se serija nastavi ako neka druga mreža (trenutno je kod CBS-a) odluči otkupiti prava:

"Još jedna sezona je moguća. Raditi sa Simonom i Robin je bio pravi užitak. Na snimanju sedme sezone nitko nije rekao 'Super, konačno smo i s ovim gotovi' , već je svima ovo bilo divno iskustvo. Nema razloga da se serija ne nastavi ako će biti dodatnih interesa. Sad je bitno dati smislen završetak, a poslije ćemo vidjeti što dalje."

Mentalist se vraća na male ekrane 30. studenog u sedmoj sezoni koja će biti nešto kraća (13 epizoda), a finale serije zakazano je za 18. veljače 2015. Prisjetite se svih važnih trenutaka iz serije u službenom videu:


IZVOR