Pocetna » Tracevi


Meryem Uzerli otkrila nevjerojatne stvari o sebi




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1562
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-21

Slike iz Meryem Uzerli otkrila nevjerojatne stvari o sebi Slike iz Meryem Uzerli otkrila nevjerojatne stvari o sebi Slike iz Meryem Uzerli otkrila nevjerojatne stvari o sebi Slike iz Meryem Uzerli otkrila nevjerojatne stvari o sebi


Za razliku od mnogih drugih poznatih glumica, Meryem Uzerli nije toliko opterećena izgledom.
Veličina slova: Smanji slova Povećaj slova

Glumica Meryem Uzerli, široj javnosti poznatija kao sultanija Hurem, uopće nije opterećena svojim izgledom. Točnije, sve do dolaska u Istanbul i snimanja serije Sulejman Veličanstveni, Meryem se sama šišala, piše 24 sata.

'Katkad bih kosu odrezala kratko, a katkad bih napravila šiške. Ali uvijek bih je sama šišala. Kad sam došla u Tursku, vidjela sam da je ženama normalno otići frizeru. Sada i ja idem na šišanje. Sviđa mi se. Kosa mi je sad mnogo zdravija. Čini se da kuhinjske škare nisu bile dobre za moju kosu kao što sam mislila', otkrila je glumica.

Kada je riječ o izgledu kože i šminki, Hurem se još uvijek drži jednostavnosti. Kožu lica maže samo hidratantnom kremom i to ujutro i navečer. Ne šminka se ni puno, a ni često: 'Kad nemam snimanja našminkam se za pet minuta i izađem. Izlazim li navečer, onda to traje deset minuta. Ali još sam bolja od moje mame, ona se nikad nije šminkala.'

Atraktivna glumica ima i vrlo neobičan način nošenja s prištićima. Naime, crvenokosa ljepotica vjeruje da prištići koji se povremeno pojave, brže nestanu ako im se ne pridaje pozornost.


IZVOR