Pocetna » Sport


Milanski Inter poslao napadača u HNL: Cilj mi je dati 15 golova




  Ocenite članak: 0
pregleda: 895
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-08-02


Slovački U-19 reprezentativac i igrač milanskog Intera Jakub Vojtuš potpisao je za NK Zagreb. Došao je na jednogodišnju posudbu. Rezultat je to suradnje s Interom...

Jakub Vojtuš mladi je slovački U-19 reprezentativac i igrač milanskog Intera koji će ove sezone pojačati NK Zagreb. Potpisao je Vojtuš na godinu dana za klub iz Kranjčevićeve.

- Ovo je velika sezona za mene, ključna za seniorski nogomet. Želim biti dio prve momčadi, a cilj mi je zabiti 10 do 15 golova - rekao je Vojtuš kojem je cijena na transfermarktu 50.000 eura.

S Interom je potpisao novi četverogodišnji ugovor od kojeg će prvu godinu provesti u HNL-u igrajući za Zagreb. Najviše voli igrati na krilu.

- Nisam puno znao o Zagrebu, samo sam znao da su partneri s Interom. Grad je lijep koliko sam uspio vidjeti - rekao je igrač rođen 1993. godine.

Debitirao je za Žilinu sa samo 16 godina, bio je na posudbi i u Chievu, a htjeli su ga Sporting i Hoffenheim. Komentirao je i današnju utakmicu Hajduka i Intera na Poljudu.

- Interu je cilj osvojiti Europsku ligu i tako će se postaviti i na Poljudu - rekao je
Direktor Zagreba: Inter je htio doći i vidjeti kako mi radimo

Suradnja s Interom se nastavlja. Sljedeći tjedan u Zagreb bi trebala doći juniorska momčad Intera koja je osvojila sve u Italiji. Osvajači su i juniorske Lige prvaka, rekao je direktor NK Zagreba Vincenzo Cavalieri.

- Htjeli su vidjeti kako radi Zagrebova škola te igrati protiv nas. U Zagreb stiže i Udinese. Iz Intera su inzistirali da odigramo utakmicu. Ovdje dolaze besplatno. Primjerice, Hoffenheim za njihovo gostovanje, put i smještaj plaća 600.000 eura - iznio je pomalo nevjerojatan podatak direktor Zagreba.