Pocetna » Sport


Milijaš: Loše se osećam, mnogo mi je teško zbog promašenog penala.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 745
Dodao/la: Nutella92
datum: 2013-08-10


Zvezda je u četvrtak igrala nerešeno bez golova s Černomorecom, dok je prošle nedelje izgubila u Odesi sa 3:1 pa je eliminisana u trećem kolu kvalifiakcija. Milijaš u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena revanš susreta nije uspeo da realizuje penal, posle čega su mu navijači sa zapadne tribine Zvezdinog stadiona zviždali i vikali "Milijaš napolje".



"Žao mi je što je Zvezda ispala, sve mi je jako teško palo. Borili smo se u prvom poluvremenu da postignemo golove, nismo uspeli. Ja sam sa jedne strane krivac, nisam uspeo da postignem gol iz penala. Teško mi je palo, to je prvi penal koji sam promašio u Zvezdi. U karijeri sam promašio jedan u Engleskoj", kazao je Milijaš.



Njemu je jedanaesterac odbranio golman Černomoreca Dmitro Bezotošnji, a novinare je zanimalo da li bi sada drugačije šutirao.



"Nema tu pravila, šutirao sam po zemlji i poluvisoko. Sada kada bih vratio vreme šutnuo bih gore, ali nisam, mislio sam da je dole bolje. Pogrešio sam, ali svakome se desi...", naveo je kapiten Zvezde.



Fudbaler crveno-belih Miloš Ninković je posle utakmice rekao da bi mu sigurno bio najgori trenutak u karijeri da je doživeo ono što i Milijaš posle promašenog penala.



"Mislim da imam podršku i kluba i saigrača i svaka njihova izjava koja je na mojoj strani mi mnogo znači", rekao je Milijaš.



On je na poluvremenu zamenjen, za šta je rekao da je odluka trenera Slaviše Stojanovića. 

"Nisam pomislio da izadjem, a tek kada bih izašao i krenuo da igram video bih da li sam bio spreman ili nisam. Nisam se uplašio i pao toliko, imam već dovoljno iskustva i mislio sam da mogu da igram. Ne mislim da sam preterano loše igrao u prvom poluvremenu, ali su svi očekivali siguran gol kod penala, a ja sam svojim penalima zaslužio da svi to očekuju i normalno je da se nekad promaši, možda je bio najgori trenutak za to", rekao je kapiten Zvezde. 

Na pitanje da li će biti spreman za nedeljnu utakmicu protiv Javora u prvom kolu Super lige Milijaš je rekao: 

"Mislim da sam spreman za Javor, moram da se okrenem novoj utakmici. Trener će odlučiti da li ja treba ili ne da igram". 

Upitan da li može da se desi da napusti Zvezdu, Milijaš je kazao da nije razmišljao o tome. 

"Pričaću sa ljudima iz kluba, ako ne trebam Zvezdi ili ako me Zvezda ne želi, onda ću gledati da je napustim. Ali, što se toga tiče mislim da ja Zvezdi trebam, da valjam i nisam o tome stvarno razmišljao zbog jedne utakmice. Prošao je tek jedan dan, lično mi je još mnogo teško, nadam se da ću u sledećoj utakmici izvući
maksimum i nastaviti dalje", kazao je Milijaš.Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da mu je jako teško palo što su mu navijači zviždali posle promašenog penala protiv Černomoreca, kao i to što je njegova ekipa eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Svako ko plati kartu ima pravo da komentariše utakmicu kako želi. Moje je da treniram, radim i igram što je bolje moguće... Prošlu godinu sam odigrao dobro, ova je nova, nešto nisam uradio kako treba, a da li sam kriv samo ja, ne znam. I dalje se loše osećam zbog toga", rekao je Milijaš novinarima dan posle utakmice u Beogradu.






IZVOR


0   Spam
Stex96   (2013-08-10 7:10 PM) [Sadrzaj]
Nije on kriv,desilo se i to je to :)