Pocetna » Film


Mislila sam da sam ružna da bih bila glumica!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 723
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-24

Slike iz Mislila sam da sam ružna da bih bila glumica! Slike iz Mislila sam da sam ružna da bih bila glumica!


Meril Strip danas shvata da biti glumica ne znači biti sujetan i da naočare nisu prepreka u karijeri! Nekada je mrzela i svoj nos!

Dobitnica tri Oskara, Meril Strip (64) kaže da je kao student mislila da biti glumica znači biti sujetan i da je nositi naočare prepreka u glumačkoj karijeri, piše britanski Gardijan.



„Ja sam kao student uvek igrala u predstavama, ali sam mislila da sam suviše ružna za glumicu, a i naočare koje sam nosila nisu mi išle u prilog“, rekla je poznata glumica na Univerzitetu u Indijani nakon što je dobila počasni doktorat za izuzetan talenat, doprinos umetnosti i zalaganje za žene.

Ona je ambicioznim mladim glumicama poručila da ne brinu o svojoj težini, jer „devojke previše vremena provode razmišljajući o tome“, a da svoje nedostatke dožive kao prednost i osobenost.



Kao primer je navela da je nekada mrzela svoj nos, a da joj to više nije važno, jer je „takva kakva jeste“.

Strip je rekla i da joj ne smeta što uglavnom igra uloge starijih žena. „Kada sam imala 40 godina tokom jednog leta sam dobila tri ponude da igram veštice i pomislila sam 'dobro, napunila sam 40 i to je to'“, rekla je ona kroz smeh.


IZVOR