Pocetna » Film


Moderni 'Scarface' bit će smješten u Los Angeles




  Ocenite članak: 0
pregleda: 968
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-19


Već se godinama najavljuje nova verzija kultnog filma te se čini kako bi mogla uskoro ugledati svjetlo dana


Vjerojatno jedna od krvavijih priča o putu od siromaštva do bogatstva jest priča u filmu Lice s ožiljkom, koja se već dva puta prikazala na velikim ekranima. Prvo sa Paulom Munijem u ulozi kriminalno snalažljivog imigranta koji nasilno ispunjava svoj američki san, zatim 50 godina kasnije sa legendarnim Al Pacinom u ulozi Tonyja Montane u klasičnoj priči redatelja Briana De Palme, uz scenarij Olivera Stonea.

Čini se kako nas očekuje i treće uprizorenje kultne priče jer je Universal objavio planove o stavljanju poznate priče u moderno okruženje, uz scenaristički uradak Jonathana Hermana, scenarista koji iza sebe ima samo jedan scenaristički pokušaj i to za glazbeni dokumentarac Straight Outta Compton, koji izlazi ove godine.



Redatelj Pablo Larraín, koji također iza sebe nema baš bogato redateljsko iskustvo te je najpoznatiji po drami Ne, preuzet će režiju ovog remakea. Priču namjeravaju preseliti u današnje kriminalno podzemlje Los Angelesa (dok su prethodne dvije verzije bile smještene u Chicago i Miami).

O novoj verziji filma Lice s ožiljkom se priča već duže vrijeme te je po originalnim planovima već trebao ugledati svjetlo dana no do sada su se uz projekt vezala imena redatelja Davida Yatesa te scenarista Davida Ayera. S obzirom da nijedan više nije u igri pitanje je kada bismo mogli očekivati izlazak filma.


IZVOR