Pocetna » Sport


Morison ide u Real?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 895
Dodao/la: RastamaN
datum: 2011-11-30


Adam Morison raskinuo je ugovor sa Crvenom zvezdom kako bi pokušao da se izbori za novu šansu u NBA, siže je saopštenja crveno-belih, izdatog u ponedeljak posle razlaza sa kontroverznim američkim krilom. Međutim, treći pik sa drafta 2006. godine ipak bi mogao da nastavi karijeru u Evropi i to u madridskom Realu! Kako piše Encestando.es, Morison bi mogao da bude „plan B" čelnika španskog velikana, ukoliko Rudi Fernandez bude morao da se vrati u Dalas. „Kraljevski klub" je spreman da sačeka do kraja decembra, kada će biti poznati sastavi timova u najjačoj svetskoj ligi.

Morisonova želja je očigledno da ponovo zaigra u NBA, ali pitanje je da li će mu se ukazati nova šansa. Dojučerašnje krilo Crvene zvezde prošle jeseni nije uspelo da se izbori za ugovor u Vašington Vizardsima. Kako je u dresu Zvezde pokazao da je fizički nespreman, teško je očekivati da će neki NBA tim dozvoliti sebi luksuz da angažuje igrača koji je, recimo, na meču ABA lige sa Radničkim iz Kragujevca delovao na terenu kao rekreativac.

Na osam mečeva u regionalnom takmičenju Morison je beležio u proseku 15,5 poena i 3,1 skokova. Da li će Real biti sledeća stanica dugokosog košgetera?