Pocetna » Zanimljivosti


Mozak Pink Pantera uhvacen u Rimu !!!!!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1281
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-08


Mitra Marjanovića, jednog od vođa bande poznate po spektakularnim pljačkama, odali nepažljivi saradnici.
RIM - U Rimu je uhapšen Mitar Marjanović, jedan od "mozgova" kriminalne organizacije "Pink Panter", koja je postala poznata po spektakularnim krađama luksuznih zlatara širom sveta.

Marjanović je uhapšen u sredu zbog nepažnje dvojice pomagača koji su u opljačkanoj zlatari ostavili kesu sa otiscima prstiju, kao i lisice kojima su vezali prodavačice, javila je ANSA.

Oni su opljačkali zlataru "Roberto Koin" u centru Rima 1. februara usred dana, odnevši robu u vrednosti od milion i po evra. Lopovi su došli lepo odeveni, glumeći kupce, a Marjanović je napolju čuvao stražu. Oni tokom pljačke nisu nosili rukavice, niti maske na licu.

Dvojica Marjanovićevih saradnika, koje policija još nije identifikovala, napravili su još jednu grešku kada su, posle krađe, pobegli na skuteru i sudarili se sa taksi vozilom. U tom incidentu je deo plena ispao iz kese.

Marjanović je uhapšen u stanu na periferiji Rima, u kome je boravio.

Italijanski mediji pišu da su članovi organizacije "Pink panter" bivši vojnici armije Srbije i Crne Gore specijalizovani za spektakularne krađe u luksuznim zlatarama širom sveta.

Oni su za 10 godina aktivnosti opljačakli robu u ukupnoj vrednosti od približno 200 miliona evra.


0   Spam
BMW   (2012-03-11 1:38 PM) [Sadrzaj]
:( >(