Pocetna » Ljubav i Sex


Muškarci otkrivaju: Ovo nikako nemojte raditi u seksu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1354
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-11


Muškarci greše kada je u pitanju seks, ali nisu jedini. Žene ponekad u potpunosti znaju da promaše poentu, a vrlo često nisu same krive za to. Jednom kada isprobamo nešto, a muškarac nam ne govori da mu se to ne dopada, mi ćemo nastaviti jer mislimo da mu prija. Kako biste to izbegle, muškarci su odlučili da podele sa nama šta tačno ne vole u krevetu.

Previše natezanja

Muški testisi nisu anti-stres loptice koje možemo da stiskamo i razvlačimo. Mogle bismo, ali muškarci upozoravaju da to jako boli, pa je možda pametnije da se ostavimo toga. Isto vredi i za penis - bez previše potezanja, ako je ikako moguće.

Previše truda

Muškarci ne vole previše da rade, tako sami kažu, pa ne vole žene koje ih teraju da se predugo trude oko njih. Predigra je sasvim ok, ali ako traje i čini se kako se nikada neće završiti, muškarcu može lako da presedne. Previše truda bez nagrade zna da utiče na njegovu motivaciju.

Glasne orgazme

Obožavaju prave, iskrene reakcije, ali ne podnose ženu koja vrišti kao da je stala na ježa. To im se čini kao gluma što, budimo realni, u većini slučajeva i jeste.

Seks iz pristojnosti

Muškarci su češće spremni na seks nego žene – mi smo ponekad umorne, a ponekad samo želimo da uživamo u mirnoj večeri bez natezanja. Ipak, u svim ovim situacijama znamo i da se odlučimo na seks, zbog našeg dečka. Muškarci to ne vole, jer se osećaju kao da to radimo iz sažaljenja, a to nije nimalo seksi.

Prigovaranje

Žena koja stalno prigovara toekom seksa nikako nije seksi, a to se pogotovo odnosi na one koje stalno pričaju o svom celulitu, činjenici da su se ugojile ili nečem trećem čime nisu zadovoljne. Muškarci samo žele da se opuste i uživaju, bez puno priče o tome kako smo mlohavije nego pre.


IZVOR