Pocetna » Ljubav i Sex


Muške tajne o seksu: Teško da nekog ovo neće raspaliti




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1384
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-07

Slike iz Muške tajne o seksu: Teško da nekog ovo neće raspaliti Slike iz Muške tajne o seksu: Teško da nekog ovo neće raspaliti


Ko može dati bolje savete o tome kako zadovoljiti muškarca od samih muškaraca? Evo nekoliko ideja koje će dobro doći ako želite da partnera uzbudite prijatnim iznenađenjem.

Kad su muškarci u pitanju, svaki je drugačiji, njihove preference u seksu se razlikuju, ali postoje neke stvari kojima će se oduševiti velika većina muškaraca, tako bar oni sami tvrde, evo koje su to:

IZNENADITE GA SEKSI POZIVOM
Zvuči otrcano, ali muškarci se jednostavno pale na neke stvari. Nazovite ga kad to najmanje očekuje i zavodljivim glasom mu recite da ste upravo mislili na njega. Biće to odlična predigra i uvertira.

STIMULIŠITE GA VIZUELNO
Da, reč je o striptizu. Koliko ste puta taj prizor priuštile vašem muškarcu? Niste još! Vreme je da ga iznenadite jednim seksi skidanjem. I ne brinite, ne morate za taj potez da idete u šoping i obezbedite se skupim izazovnim donjim vešom. Samo skinite svoju odeću sa sebe uz zavodljive pokrete dok on gleda.

VODITE GA RUKOM PO TELU, DAJTE MU UPUTSTVA
Pokažite vašem muškarcu šta vas uzbuđuje, to će i njega još više uzbuditi. Osim što ćete ga voditi rukom za vreme seksa, slobodno mu dajte i verbalna uputstva.
PREDLOŽITE NEŠTO NOVO
Muškarci vole da partnerka preuzme inicijativu. Zašto biste uvek praktikovali jednu te istu pozu? Dajte mu do znanja da želite zajedno s njim da otkrijete i neke nove poze, na nekom drugom mestu, uz neke dodatke za seksualne igrice...

DAJTE MU DA SE IGRA S VAŠIM IGRAČKAMA
Ako imate vibrator ili neku drugu igračku za seks, koristite je i dok ste zajedno u krevetu. Neka isproba na vama vaš vibrator, na taj način se neće osećati izostavljeno, piše Hot


IZVOR