Pocetna » Ljubav i Sex


Mužu, pazi šta pričaš




  Ocenite članak: 0
pregleda: 852
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-06-01


Stvari koje nikada ne smete da kažete svojoj ženi.

Neki muškarci baš umeju da iznerviraju!
Venčanje i zajednički život u jednom trenutku deluju idilično, ali nakon medenog meseca stvari se brzo menjaju. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, sigurno je bilo trenutaka kad vas je partner svojim komentarima izbacivao iz takta, a pritom je mislio da je neverovatno pametan. Evo nekoliko najčešćih muških komentara koji žene dovode do ivice nervnog sloma.

Ista si kao tvoja majka

Osim ako ne želite da izletite naglavačke kroz prozor, nikada nemojte reći ovako nešto, čak ni kad to zaista mislite (a naročito ako je to istina). Nijedna žena ne želi da čuje da se pretvorila u svoju majku, a svađa i bacanje stvari po kući, koji će sasvim sigurno uslediti, neće doneti ništa dobro. Naprotiv, postoji mogućnost da ćete otići u Hitnu s peglom zabijenom u čelo.

Nećeš valjda stvarno da obučeš tu majicu

Iako je iskrenost u vezi veoma poželjna, komentarisanje oblačenja supruge klizav je teren i možete se pošteno polomiti. Ako želite da joj sugerišete da joj neki komad garderobe ne stoji, to morate uraditi veoma taktično, što većina muškaraca ne ume. Zato je najbolje da se u to uopšte ne mešate.

Ali, promenio sam pelenu jutros

I šta sad želite, medalju za hrabrost? A da li ste se možda upitali koliko je puta ona promenila pelenu? Žao nam je, ali hvaliti se ovim gestom u najmanju ruku je jadno.

Gde su mi čarape

Pa, ako ćemo iskreno, ne možete ih pronaći samo zato što niste ni pogledali kako treba. Najgore što možete da uradite je da zovete suprugu u pomoć samo kako bi ona vaše čarape ili gaće našla na dnu prve fioke.

Tvoja prijateljica sjajno

Budući da ste muškarac, u vašem svetu je normalno da se kaže ovako nešto bez ikakvih loših aluzija. S druge strane, vaša supruga će u ovome čuti samo osudu i komentar da ona loše. Zato držite jezik za zubima i, ako već morate, bacite pogled na prijateljicu tek kad budete sigurni da supruga to neće primetiti. I zadržite mišljenje za sebe!

Zašto više ne oblačiš miniće

Za većinu žena koje su majke dani superkratkih minića ostali su iza njih. Upoređivanje supruge s deset godina mlađim devojkama koje vam se dopadnu na ulici, a koje tek moraju da nauče da prenaglašeni seksepil zapravo nije seksi, greška je koja će vas uvaliti u gadne nevolje.

Ne brini, porašće

Žena se redovno buni kad joj suprug ne primeti novu frizuru. Ipak, to je svakako mnogo bolje nego da joj da neki negativan komentar. Iako znate da je iskreno mišljenje rečeno za njeno dobro, zapamtite da žene ne funkcionišu tako kad je reč o ovim stvarima. Zato, ako već nemate neku lepu reč, pravite se da ne primećujete promenu.