Pocetna » Film


Mystique dobiva svoj vlastiti film?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 881
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-12

Slike iz Mystique dobiva svoj vlastiti film? Slike iz Mystique dobiva svoj vlastiti film?


X-Men: Dani buduće prošlosti se u kinima očekuju tek krajem svibnja no to nije spriječilo producente da počnu razmišljati o mogućim spin-off filmovima. Jedini X-Men koji je dobio svoj film je Wolverine kojeg glumi Hugh Jackman.

Vjerojatno potaknuti Marvelovim velikim uspjehom spin-off filmova o Kapetanu Americi, Thoru i Iron Manu proizašlih iz Osvetnika, 20th Century Fox počeo je malo intenzivnije razmišljati o likovima iz X-Mena i potencijalima koje imaju za samostalne filmove.



Lauren Shuler Donner , koja je producirala sve X-Men filmove, u intervjuu za Entertainment Weekly izjavila je kako postoji puno dobrih likova koji bi mogli biti dovoljno zanimljivi za vlastiti spin-off, spomenuvši Deadpoola (Ryan Reynolds) i Gambita (Taylor Kitsch) koje smo imali prilike vidjeti u filmu X-Men početak: Wolverine. Mutantica koja može mijenjati oblik, Mystique (Jennifer Lawrence) u filmu Dani buduće prošlosti ima ključnu ulogu te je Donner komentirala kako bi bila zainteresirana staviti taj lik u solo film.



Producent i scenarist Simon Kinberg (X-Men: Prva generacija) složio se sa idejom o Gambitu, ali je rekao kako bi i Mystique bila dobra za spin-off. "Jako mi se sviđa što je Jen Lawrence napravila od nje.", priznao je Kinberg:"Čini mi se je sada dio prevelike ekipe te da ima toliko mogućnosti koje bismo mogli dobiti od nje kada bi ju pratili solo."

Za sada su to sve informacije koje smo od njih dobili jer službeno jedino znamo da se nakon filma Dani buduće prošlosti koji dolazi u svibnju, 2016. godine očekuje X-Men: Apocalypse te još jedan samostalni film o Wolverineu koji je najavljen za ožujak 2017.


IZVOR