Pocetna » Film


Nabrijani novi trailer za 'Need for Speed'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1074
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-20

Slike iz Nabrijani novi trailer za 'Need for Speed' Slike iz Nabrijani novi trailer za 'Need for Speed'


Prvo smo imali priliku gledati ekskluzivne kadrove sa snimanja, onda je izišao prvi trailer, a jučer smo dobili drugi, nabrijani trailer od 2 i pol minute za Need for Speed.

Akcijski film koji se temelji na istoimenoj poznatoj igrici prati Tobeya Marshalla (Aaron Paul), automehaničara i mladog uličnog trkača koji nakon izlaska iz zatvora odlazi u osvetničku potragu za partnerom zbog kojeg je nevin završio na odsluženju kazne.



Paul i ostala ekipa koja je radila na filmu rekli su kako je posebnost što su akcijske scene praktično snimane jer se maksimalno pokušao izbjeći CGI.

"Scott (Waugh, redatelj) mi je prije nego sam prihvatio ulogu rekao da želi da ja vozim. Ja sam trebao sve odraditi, snimiti akcijske scene, nikakve računalne simulacije. Oduševilo me to i naravno da sam pristao. Zato mislim da će publika vidjeti i cijeniti to, reći će: 'Ajme, oni su to stvarno napravili!' I stvarno jesmo, bilo je genijalno", izjavio je Paul za Movieweb.



Uz Paula u filmu ćemo gledati Dominica Coopera, Imogen Poots, Ramija Maleka, Kida Cudija, Michaela Keatona i buduću zvijezdu 50 nijansi sive Dakotu Johnson.

Dosad se na film gledalo kao na samo još jedan u nizu loših ekranizacija igrica na velike ekrane i/ili kopiranje popularne franšize Brzi i žestoki. Pogledajte novi trailer i prosudite sami, a Need for Speed u kinima očekujemo 14.3.2014.


IZVOR